Tina French Nielsen

Borgmesterkandidat i Aalborg Kommune

Land & By

15. marts 2017

Vi skal kunne være vores by bekendt.

Jeg vil forskønne hele Aalborg midtby, så vi kan være stolte hele vejen rundt og ikke kun, når vi ser på vores havnefront. Vi skal skabe små opholdssteder rundt omkring i midtbyen, hvor vores børn kan lege og besøgende kan tage et hvil, når de handler i byens butikker.

Vigtigst af alt er, at vi når hele vejen rundt. Helt konkret er der allerede skabt debat om Vesterbro som indsatsområde, men det er ikke kun de store veje og pladser, der trænger til en forskønnelse.

Jeg vil have klare aftaler på plads, så vi sørger for, at vores by bliver vedligeholdt. Det nytter ikke noget, at vi sætter store projekter i gang uden at lave klare planer for, hvordan det skal finansieres i fremtiden.

Jeg vil flytte vores by i den rigtige retning. Visionen er en smuk, æstetisk og harmonisk by, der følger med udviklingen.

Dét skal vores opland også. Jeg vil gøre det mere attraktivt at leve sit liv udenfor byen. Det kræver, at vi gør en indsats for de mellemstore byer, hvor der mangler bosætningsmuligheder. De lokale ildsjæle løfter et tungt læs, men de kan ikke løfte det hele.

En vigtig del af et attraktivt opland er, at vi kæmper for at fastholde skolerne. Jeg ønsker ikke at tvinge børnefamilier til at søge væk fra landsbyerne, fordi der er for langt i skole for deres børn. Men det kræver, at alle bidrager og løfter deres del af læsset.